Mediala tjänster i enköping

Medialating Limited UK Filial

Mediala tjänster i Enköping

Mediala tjänster i Enköping erbjuder företaget av Lars Andersson, ”Lasse” som har mångåriga erfarenhet av att arbeta som medium. Bland annat erbjuder jag fysisk reiki healing behandling, även på djur och på avstånd eller en situation. Andetolkning/seans kan du få hjälp med så om önskas, även avläsning av bild med budskap är populärt då jag har arbetat länge med detta. Kanske känner du att du behöver hjälp med att rensa ditt hemsökta hus eller ett ställe du befinner dig på ofta? Känner du av energi eller närvaro av att någon är där? Då har du hamnat rätt och kan få hjälp av mig. Jag har goda referenser av det som jag har jobbat med tidigare nöjda kunder.

Kurser kan du boka hos mig med en grupp eller ditt företag och jag skräddarsyr efter dina önskemål eller ditt företag. Lunch och fika ingår, efter en avklarad kurs får alla tips om olika saker och hur man kan utveckla sig själv för en större kännedom. Jag erbjuder även också meditation kurser som du kan få ta en del av. Youtube filmer har jag som du kan kolla på för att se och känna efter om du är intresserad eller vill lära dig mer om mina tjänster. Du är varmt välkommen att kontakta mig. Det är bara att ringa eller maila mig för en tidsbokning.